Bruiloften & Partijen

Trouwen, een van de belangrijkste dagen in uw leven.

High hill beach is gespecialiseerd in het verzorgen en vooral ont-zorgen van uw mooiste dag. Trouwen in de zon met uw voeten in het zand, een receptie met uitzicht op de zee, een compleet aangeklede barbecue voor u en uw gasten en daarna de voetjes van de vloer tijdens uw spetterende feestavond tot in de late uurtjes. Alles is mogelijk bij ons. 

Trouwen doet u bij ons op het strand, met onze kapel in mooi wit gestoken, staat u met uw geliefde in het zand om elkaar het ja woord te geven. De champagne ontkurken aan de waterlijn, zorgt voor het perfecte moment voor u en uw gasten. Wij zijn een aangewezen trouwlocatie namens de gemeente Veere, waardoor de officiële huwelijksvoltrekking kan plaats vinden op het prachtige strand van Domburg. Decoratie en bloemen kunnen door ons naar uw smaak worden besteld via onze lokale bloemist. 

Naast het trouwen op het strand is er niks unieker dan met de zonsondergang genieten van een heerlijk diner waarna het feest kan los barsten. Wilt u een totaal verzorgde luxe barbecue of geniet u liever van een 3 of 4 gangen diner voor u en uw gasten. Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek met u de wensen van die dag. De keuken brigade zorgt voor de culinaire invulling terwijl onze bediening u in de watten legt. Naast onze decoratie partners werken wij ook samen met meerdere bedrijven voor dj’s en bands. Onze partner voorziet ons in de juiste muziek installatie, verlichting en de perfecte dj om van uw feest een onvergetelijk moment te maken. 

Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek kunt u contact opnemen via sales@highhill.nlof bellen naar 0118-584129 en vragen naar lanèche Couwijzer.

Uw medewerkers een mooie dag schenken als dank voor hen inzet?

High hill voorziet u graag in een heerlijk diner en knal feest voor u en uw medewerkers. Kiest u liever voor een dagje teambuilding met aansluitend een borrel is dit ook mogelijk. Wij werken samen met diverse partijen om u en uw medewerkers dichter bij elkaar te brengen. Met RIB-boten, 120 km/pu over de grevelingen varen en de zeehonden opzoeken? Of liever een stormbaan op het strand? High hill beach kan de gehele dag naar uw wensen organiseren en inplannen. Voor verdere vragen of een offerte kunt u mailen naar sales@highhill.nl

Een jubileum, een verjaardag of een andere mijlpaal vieren met uw vrienden en familie?

High hill beach informeert u graag over de mogelijkheden om uw bijzondere dag nog een stukje mooier te maken. Groepen van af 15 personen tot aan 170 personen zijn bij ons mogelijk.