Het strand

High Hill staat op het strand van het mooie stadje Domburg. Domburg is de oudste badplaats aan de Walcherse kust. In het begin van de 20e eeuw kwamen er veel kunstenaars naar Domburg om inspiratie op te doen. Piet Mondriaan en Jan Toorop zijn de bekendste. Daarom zijn er in het centrum van Domburg veel mooi kustwerken te bewonderen. 

Naast de mooie historie en de leuke winkeltjes in Domburg is het strand de grote trekker van Domburg. Het biedt je rust en ruimte als je dat wilt en voor diegene die lekker bezig willen zijn is er ook ruimte en gelegenheid. In Domburg kun je alle kanten op. Lekker lui in de zon liggen of langs het strand wandelen. Op bepaalde gedeeltes van het strand zijn honden niet toegestaan.

Domburg kreeg in 2015 van het publiek en van de ANWB-inspecteurs de hoogste waardering en had ook nog eens verreweg de meeste publieksstemmen. Het strand heeft haar overwinning te danken aan de goede samenwerking tussen paviljoens, met de gemeente en strandbezoekers. Ook High Hill draagt bij aan een schoon en veilig strand.